Tarım Bakanlığı Bugün Yayımladı: 1.500 Kamu İşçi Alımı Yeni Duyurusu!

Tarım Bakanlığı Bugün Yayımladı: 1.500 Kamu İşçi Alımı Yeni Duyurusu!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 1.500 kamu personeli işçi alımında yeni duyuru geldi. Detayları ve sürece dair tüm bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.500 kamu işçi alımında yeni duyuru detaylarını bu haberimizde hazırladık. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada “1.500 tarım işçisi alımında evrak teslimi yapanlardan asıl hak sahiplerinin ve yerine sırasıyla ilan edilen yedek hak sahiplerinden aranan şartlara haiz olmayanların listesi” yayımlandı.

1.500 tarım işçisi alımı süreci

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde 1500 işçi alımında atanmaya hak kazanan asıl hak sahiplerinin göreve başlama taleplerini içeren başvuruları 7 Mart 2024 -19 Mart 2024 tarihleri arasında ilan edilmişti. Arından ilan edilen tarihler içerisinde evrak teslimini yapmayan asıl hak sahiplerinin yerine 28 Mart 2024 - 5 Nisan 2024 ile 9 Mayıs 2024 - 17 Mayıs 2024 tarihleri arasında duyuru yapılan sırasıyla yedek hak sahiplerinden evrak teslim süreci tamamlandı.

Şartları taşımayanlar açıklandı

Bakanlık listeyi yayımladı. Bu kapsamda evrak teslimi yapan hak sahiplerinden evrak inceleme süreci tamamlananlardan “Aranan Şartlara Haiz Olmayanların" listesi yayımlandı.

Kamu personeli alımı atama itiraz süreci başladı

İtiraz başvuruları da 16 Temmuz 2024 tarihine kadar olacak. İlanda belirtilen şartları taşımadığı belirlenenlerin, ilanın genel ve özel şartlarda belirtilen hususlar dikkate alınarak maddi hata veya değerlendirme hatası yapıldığına ilişkin itiraz başvuruları 16 Temmuz 2024 tarihine kadar ilgili birimler tarafından Personel Genel Müdürlüğüne iletilmesi gerekiyor.

Duyuru tam metni ve listeler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum