Tarım ve Orman Bakanlığı 158 Memur Alımı Duyurusu! Yazılı Sonuç

Tarım ve Orman Bakanlığı 158 Memur Alımı Duyurusu! Yazılı Sonuç

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde 158 kamu personel alımı kapsamında yazılı sınav sonuçlarına dair duyuru yayımlandı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan 158 memur alımına dair duyuruda “Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınav Sonuçları” açıklaması geldi. 23 Mart 2024 tarihinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AYBUZEM) tarafından gerçekleştirilen “Tarım ve Orman Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavı" sonuçları belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 158 memur alımı branşları

9 Bahçe Bitkileri, 9 Tarla Bitkileri, 8 Bitki Koruma, 4 Tarım Ekonomisi, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, 3 Zootekni, Süt Teknolojisi, 2 Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, 2 Tarımsal Yapılar ve Sulama, 9 Su Ürünleri Mühendisliği, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, 20 Gıda Mühendisliği, 20 Veteriner, 9 Tütün Eksperliği, Tütün Teknolojisi Mühendisliği, 5 Orman Mühendisliği, 12 Endüstri Mühendisliği, 5 Harita Mühendisliği, 3 Makine Mühendisliği, 1 Bilgisayar Mühendisliği, 1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği, 8 Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 2 Hukuk, 3 Uluslararası İlişkiler, 12 İstatistik, 7 Matematik” alanlarında ve kontenjanlarında olmak üzere 158 memur alımı için yazılı sınav sonuçları açıklandı.

Kamu memur alımı sınav sonuç sorgulama

Adaylar sınav sonuçlarının detaylı bilgisine Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresinden “başvuru yapılan internet sayfası” görüntüleyebileceklerdir.

Sınav sonucuna itiraz süreci başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı 158 memur alımı sınav sonuçlarına itiraz başladı. Adayların sınav sonuçlarına yönelik itirazları 24 Nisan 2024 tarihine kadar Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne yazılı olarak yapılması istenmektedir. Sözlü sınav yeri ve tarihi daha sonra Bakanlık tarafından duyurulacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 158 memur alımı duyurusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.