Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 Kamu Personel Alımı! Mecliste Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 Kamu Personel Alımı! Mecliste Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Müjdeyi verdi! 2024 yılı yeni memur alımı kontenjanları açıklandı. 7 bin 158 memur alımı detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından son dakika müjdesinde 7 bin 158 yeni kamu personeli alımına değinildi. Bakanlık 2024 yılında 7158 memur alımı yapacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi TBMM’de Tarım ve Orman Bakanlığı bütçe görüşmelerinde Bakanlık personel alımı müjdesi geldi. İşte detaylar.

Tarım Bakanlığı 7158 memur alımı

Tarım ve Orman Bakanı yumaklı açıklamasında ziraat mühendisi, mühendis, destek personel, büro personel, tarım işçisi ve diğer birçok ünvanda olmak üzere 7 bin 158 memur alımının yapılacağını bütçe görüşmelerinde dile getirdi.

Kamu personeli alımı kontenjanları nasıl olacak?

982 ziraat mühendisi, 1422 mühendis alımı yapılacak. Ayrıca 5 bin 736 kontenjan da veteriner hekim, destek personeli, büro personel, tarım işçisi ve diğer branşlar için olacağı ifade edildi.

KPSS adaylarının talepleri

2024 yılında başlayacak Tarım ve Orman Bakanlığı 2024 yılı 7.158 memur alımında adaylar özellikle KPSS puanının düşürülmesi ile yaş sınırının büyük oranda artırılmasını talep ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum