TEİAŞ 146 Kamu Personeli İşçi Alımı Bugün Başladı (32 Şehir-Kontenjanlar)

TEİAŞ 146 Kamu Personeli İşçi Alımı Bugün Başladı (32 Şehir-Kontenjanlar)

TEİAŞ tarafından güncel 146 kamu personeli tekniker teknisyen işçi alımı bugün başladı. Daimi kadro kamu işçi alımlarına kimler başvurabilir? İşte tüm detaylar.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. TEİAŞ daimi kadro 146 işçi alımı bugün başladı. TEAİŞ’a sürekli işçi kadroları için tekniker alımı ile teknisyen alımı yapılacak. TEİAŞ Genel Müdürlüğü bünyesinde 32 şehirde kamu işçi alımları için gerekli tüm süreci, şartları ve başvuruları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Kamu işçi alımları kontenjan dağılımları

80 teknisyen alımı 7'si Elektronik, 13'ü İnşaat, 5'i Kimya ve 55'i Elektrik alanında olacak. 66 tekniker alımı ise 51'i Elektrik, 14'ü Harita ve 1'i Makine alanında olacak.

TEİAŞ işçi alımı başvuru illeri

İstanbul, Bursa, İzmir, Sakarya, Kütahya, Isparta, Ankara, Konya, Samsun, Kayseri, Gaziantep, Elazığ, Trabzon, Erzurum, Batman, Van, Adana, Denizli Kastamonu illeri için 66 tekniker alımı yapılacak.

İstanbul, Bursa, İzmir, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Eskişehir, Uşak, Isparta, Ankara, Konya, Karaman, Samsun, Amasya, Kayseri, Sivas, Niğde, Gaziantep, Şanlıurfa, Elazığ, Trabzon, Erzurum, Batman, Van, Adana, Hatay, Tekirdağ, Denizli, Muğla, Kastamonu, Çankırı illeri için 66 teknisyen alımı yapılacak.

İŞKUR işçi alımı “TEİAŞ” başvuruları nasıl olacak?

TEİAŞ işçi alımı başvuruları 12-16 Haziran tarihleri arasında olacak. Adaylar İŞKUR üzerinden başvurularını online olarak e-Şube’den, ALO 170 numaralı hattan ve İŞKUR hizmet birimlerinden yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum