Tekniker Büro Personeli Şoför Koruma Avukat Mühendis Alımı! OGM Başvuru

Tekniker Büro Personeli Şoför Koruma Avukat Mühendis Alımı! OGM Başvuru

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde farklı ünvanlarda olmak üzere sözleşmeli 124 Memur Alımı Başvuruları sona eriyor. Başvuru süreci, şartları ve tüm detayları bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü “OGM” 124 kadro için sözleşmeli kamu memur alımı başvuruları online olarak tamamlanıyor. 2022 KPSS puan üstünlüğüne göre sözlü veya yazılı sınav olmadan “MÜLAKATSIZ” kamu memur alımına dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 Devlet Memurları Kanununda yer alan şartları taşımak gerekmektedir. Başvuru için adayların 2022 KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türü en az 70 puan alması gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Avukat, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli (Şoför), Mühendis, Tekniker, Uçak Bakımı, Büro Personeli (Grafiker) kadrolarına başvuru yapılacak. Mezuniyetler de şu şekildedir:

Avukat alımına başvuru için Hukuk Fakültelerinin Hukuk mezunu olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımına başvuru için lise mezunu olmak, Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına (silahlı - silahsız) sahip olmak, 170 cm'den kısa olmamak, 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından gün almamış olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Şoför) alımına başvuru için lise mezunu olmak, en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, yeni tip en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, SRC3 SRC4 belgesine sahip olmak, erkek olmak gerekiyor.

Mühendis alımına başvuru için mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Tekniker (Uçak Bakımı) alımına başvuru için Uçak Elektriği, Uçak Elektroniği, Uçak Gövdesi, Uçak Motoru, Uçak Teknolojisi, Uçak Elektrik ve Elektroniği, Uçak Gövde Bakım önlisans mezunu olmak.

Büro Personeli (Grafiker) alımına başvuru için Grafik, Grafik Tasarımı, Grafik-Grafik Tasarımı, Grafik ve Reklamcılık. Açıkhava Reklam Ürünleri ve Serigrafi önlisans mezunu olmak gerekiyor.

OGM memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde “Orman Genel Müdürlüğü” memur alımı için başvurular online olarak 26 Nisan’a kadar sürecek. Adaylar başvurularını OGM e-Devlet internet sitesinden çevrimiçi olarak yapabileceklerdir.

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum