Tekniker Teknisyen Koruma Mühendis Büro Destek Sağlık Personeli Alımı

Tekniker Teknisyen Koruma Mühendis Büro Destek Sağlık Personeli Alımı

Kamuya farklı unvanlarda olmak üzere en az lise ve KPSS taban puansız Memur Alımı Başvuruları alınıyor. Detayları ve başvuru sürecini hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamuya “Tekniker, Teknisyen, Koruma ve Güvenlik, Destek Personeli, Mühendis, Büro Personeli, Sağlık Fizikçisi” kadroları için olmak üzere memur alımı yapılıyor. KPSS’den tüm ünvanlar için puan şartı yok. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesi mülakatsız memur alımı tüm detayları ve süreç şu şekildedir:

Karadeniz Teknik Üniversitesi memur alımı şartları nelerdir?

Adayların 657’deki şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları var. İşte mezuniyetler:

Hangi bölüm mezunları başvurabilir? (Kontenjanlar-Ünvanlar)

Mühendis alımı 1 kadro için Çevre Mühendisliği lisans bölümü mezunu olmak gerekiyor.

Büro Personeli alımı 1 kadro için İşletme, İktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası ilişkiler veya Yönetim Bilişim Sistemleri lisans mezunu olmak gerekiyor.

Büro Personeli alımı 1 kadro için Herhangi bir lisans mezunu olmak gerekiyor.

Destek Personeli alımı 5 kadro için liselerin herhangi bir alanından mezun olmak gerekiyor.

Sağlık Fizikçisi alımı 2 kadro için Fizik, Fizik Mühendisliği veya Nükleer Fizik Mühendisliği lisans mezunu olmak gerekiyor.

Tekniker (Bilgisayar) alımı 1 kadro için Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi veya Bilgisayar Operatörlüğü önlisans mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (Bilgisayar) alımı 3 kadro için liselerin Bilişim Teknolojileri alanı altında yer alan dalları mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (Elektrik) alımı 1 kadro için liselerin Elektrik - Elektronik Teknolojisi alanı altında yer alan dalları mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (İnşaat) alımı 1 kadro için liselerin İnşaat Teknolojisi alanı, Betonarme Demir, Kalıp ve Çatıcılık dalı mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (İnşaat) alımı 1 kadro liselerin İnşaat Teknolojisi alanı, Yapı Yüzey Kaplama dalı mezunu olmak gerekiyor.

Teknisyen (Makine) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının (lise ve dengi) Makine ve Tasarım Teknolojisi alanı altında yer alan dalları mezunu olmak gerekiyor.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı 2 kadro için önlisans mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmak, silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 170 cm'den kısa boylu olmamak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Karadeniz Teknik Üniversitesi KTÜ sözleşmeli personel alımı için başvurular online olacak. Adaylar hemen aşağıdaki kılavuzda yer alan ekran üzerinden 28 Ağustos 2023’e kadar başvurularını yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.