Telekom Personeli Alımı Başladı! KPSS Şartsız 11 Alan Başvuru Ekranı

Telekom Personeli Alımı Başladı! KPSS Şartsız 11 Alan Başvuru Ekranı

Türk Telekom bünyesinde yeni personel alımları başladı. KPSS şartı olmadan farklı birçok alandan olmak üzere personel alımına başvurular ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Telekom tarafından GÜNCEL kadrolara personel alımı başvuruları açıklandı. 11 farklı alandan olmak üzere başvurular KPSS şartsız olmak üzere alınacak. Başvuru ekranı, süreci ve gerekli tüm detayları hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz. İşte süreç ve tüm detaylar.

Telekom personeli alımı başvuru ünvanları

Akıllı Kart ve Gıda Hizmetleri Kıdemli Uzmanı, Seyahat Yönetimi Uzmanı, Filo Yönetimi Uzmanı, BT L2 Operasyonları Uzmanı (Tahsilat,Alacak takibi ve Hukuk), BT Operasyonları Uzmanı (CRM & Satış Uygulamaları), BT Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı, Finansal Planlama Kıdemli Uzmanı, Güvenlik Olay Yönetimi Uzmanı/Kd. Uzmanı (Siber Güvenlik - Fraud), Veri Kalitesi & Süreç Yönetimi Uzmanı, Veritabanı Kıdemli Uzmanı (Oracle Database Admin), İş Zekası Çözümleri Uzmanı/ Kd. Uzmanı.

Güncel iş ilanları başvuru nitelikleri nelerdir?

Akıllı Kart ve Gıda Hizmetleri Kıdemli Uzmanı alımı için Tercihen üniversitelerin ilgili Gıda Mühendisliği, Turizm İşletmeciliği ve Otelciliği, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme v.b. lisans ve yüksek lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvurabilir.

Seyahat Yönetimi Uzmanı alımı için Tercihen üniversitelerin ilgili Turizm /Otelcilik /Seyahat Acenteciliği vb. bölümlerinden mezun olan adaylar başvurabilir.

Filo Yönetimi Uzmanı alımı için En az lisans mezunu olmak (Makine, Endüstri, Otomotiv, İşletme, Bilgisayar/Yazılım, İşletme Mühendislikleri ile İ.İ.B.F İşletme, İktisat bölümleri vb.) mezunu olmak gerekiyor.

BT L2 Operasyonları Uzmanı (Tahsilat,Alacak takibi ve Hukuk) alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik, Elektronik, Haberleşme ya da benzer Lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

BT Operasyonları Uzmanı (CRM & Satış Uygulamaları) alımı için İşletme, Mühendislik veya Bilişim alanında lisans derecesi sahibi olmak gerekiyor.

BT Mobil Ücretlendirme Operasyonları Uzmanı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği ve benzeri bölümlerin herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

Finansal Planlama Kıdemli Uzmanı alımı için Finansal planlama, kontrol veya denetim alanında +3 yıllık deneyim sahibi olmak gerekiyor.

Güvenlik Olay Yönetimi Uzmanı/Kd. Uzmanı (Siber Güvenlik - Fraud) alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik vb. Mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Veri Kalitesi & Süreç Yönetimi Uzmanı alımı için Üniversitelerin ilgili lisans bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Veritabanı Kıdemli Uzmanı (Oracle Database Admin) alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik/Elektronik veya ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

İş Zekası Çözümleri Uzmanı/ Kd. Uzmanı alımı için Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun (Tercihen Bilgisayar Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya Endüstri Mühendisliği) mezunu olmak gerekiyor.

Türk Telekom personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Adaylar TÜRK TELEKOM bünyesinde personel alımı başvuru iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir. Başvurular Telekom kariyer internet sitesinden online olarak Mart ayı içerisinde yapılabilecektir. İşte gerekli tüm detaylar.

Telekom Başvuru Ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.