TGS Havaalanı Personeli Alımı Yapıyor! Güncel Başvuru Ekranı

TGS Havaalanı Personeli Alımı Yapıyor! Güncel Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları THY iştiraki olan THS bünyesinde yeni personel alımı başvuruları alınıyor. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları THY bünyesinde şirket olan Turkish Ground Services TGS namına yeni personel alımı yapılıyor. Güncel iş ilanına başvuruları süre i ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

THY iştirakine personel alımı

Yer hizmetleri şirketi olan Turkish Ground Services “TGS” Türk Hava Yolları'nın havacılığın yan faaliyetlerini yapan ve 2008’de kurulmaktadır.

TGS personel alımı başvuru genel şartları

Adayların başvuru için taşıması gereken şartlar şunlardır: T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1988 ve sonrası doğumlu, en az %40 engel raporu bulunmak, önlisans ve üzeri mezuniyeti olmak, A1 ve üzeri İngilizce seviyesine sahip olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, tehlikeli iş yeri sınıfında olmamız ve havalimanı apron koşul ve kuralları dolayısıyla, Zeka geriliği, Psikiyatrik hastalık, Epilepsi, Görme kaybı (7 derece ve üstü), Ortopedik açıdan yardım almadan hayatını idame edememek, birine sahip olmamak şartları yer alıyor.

Güncel personel alımı özel şartları ve süreci

Adayların ayrıca başvur için takım Çalışmasına Yatkın olması, güler yüzlü, prezantabl görünüm ve diksiyona sahip olması, yolcu memnuniyeti odaklı olması, empati sahibi olması, vardiyalı sistemde çalışabilmesi gerekmektedir. Başvurular 30 Haziran’da sona erecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.