THY Teknik A.Ş. Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

THY Teknik A.Ş. Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları THY bünyesinde Turkish Technic tarafından yeni personel alımı yapılacak. Başvuru ilanı açıklanan personel alımına başvurular ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçası olarak hizmet vermektedir. THY bünyesinde personel alımına başvurular online olarak yapılacak. Başvuruları ve tüm şartları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

Turkish Technic personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

THY personel alımı için başvurular online olarak Turkish Technic internet sitesinden online olarak yapılacak. Adaylar sisteme kayıt açarak gerekli işlemlerini Ocak ayı içinde yapabileceklerdir. Sistemde kaydı bulunmayan adaylar "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır. Başvuru sırasında TC Kimlik Numarası, isim soyisim ve doğum tarihinin kimliğinizde yazdığı şekilde sisteme girilmesi gerekiyor.

Personel alımında başvuru şartları nelerdir?

T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1989 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış veya askerlikten muaf, Daha önce THY A.O. veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, İyi derecede İngilizce bilmek gerekiyor.

Havayolları personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Yapısal Tasarım/Analiz Mühendisi alımı için adayları şu bölümlerden mezun olması gerekiyor. Uçak Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Gemi İnşaat Mühendisliği, Deniz Teknolojileri ve Gemi Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum