THY Yeni Personel Alımı İlanı Bugün Açıklandı! KPSS Şartsız Başvuru

THY Yeni Personel Alımı İlanı Bugün Açıklandı! KPSS Şartsız Başvuru

Türk Hava Yollarına yeni personel alımı yapılacak. THY personel alımlarına başvurular bugün itibarıyla başladı. Sürece dair tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları THY bünyesinde yeni personel alımları yapılacak. Yetiştirilmek üzere II. pilot aday adayı başvuruları başladı. Başvurular, süreç, şartlar ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

THY personel alımı başvuru şartları

T.C. vatandaşı olmak veya mavi kart sahibi olmak, en az lisans derecesi mezunu (örgün veya açık öğretim) olmak, yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK denklik belgesi istenmektedir. 31 Aralık 2002 tarihinden önce ve 1 Ocak 1993 tarihinden sonra doğmuş olmak, 160 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmamak gerekiyor.

Ayrıca askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek, adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, daha önce Türk Hava Yolları veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak ve fesih yoluyla ayrılmış olmamak şartları var.

Türk Hava Yolları personel alımı başvuruları nasıl olacak?

THY yeni personel alımı için başvurular internetten olacak. Adaylar tüm gerekli belge ve bilgileri aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden sisteme bireysel kayıt ile yapmaları gerekiyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.