Ticaret Bakanlığı Açıktan 1.033 Düz Devlet Memuru Alımı Yapacak

Ticaret Bakanlığı Açıktan 1.033 Düz Devlet Memuru Alımı Yapacak

Ticaret Bakanlığına 1.033 kadro için açıktan düz devlet memuru alımı yapılacak. Bugünkü resmi gazetede gerekli kadro ihdası yayımlandı. Detaylar bu yazımızda.

Ticaret Bakanlığına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi bugünkü resmi gazetede yer aldı. 25 Ağustos 2023 tarihli ve 32290 sayılı resmi gazetede yayımlanan kararname ile Ticaret Bakanlığına 1033 düz devlet memuru kadrosu ihdası yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlandı

Ticaret Bakanlığına kadro ihdas edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımlandı. Kararname Numarası: 152 olarak resmi gazetede yer aldı. Buna göre açıklanan maddeler şu şekildedir:

MADDE 1- Ekli listede yer alan kadrolar ihdas edilerek 2 sayılı Genel Kadro ve Usulü Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin eki (I) sayılı Cetvelin Ticaret Bakanlığı bölümüne eklenmiştir.

MADDE 2- Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3- Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür.

Ticaret Bakanlığı 1.033 memur alımı

Ticaret Bakanlığı taşra teşkilatı için ihdas edilen kadrolar 9. derece Genel İdari Hizmetler GİH sınıfı 1.033 kadro olarak resmi gazetede yer aldı. Yayımlanan kadro ihdası ile önümüzdeki süreçte 1033 kadroya memur alımı için gerekli iş ve işlemler başlatılacak. İlan sürecine girilince KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum