Ticaret Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Başladı! Başvuru Ekranı Açıldı

Ticaret Bakanlığı Kadrolu Memur Alımı Başladı! Başvuru Ekranı Açıldı

Ticaret Bakanlığı tarafından kadrolu 60 yeni memur alımı başvuruları bugün alınmaya başladı. Kimler kadrolu personel alımına başvurabilir? İşte detayların yer aldığı yazımız.

Ticaret Bakanlığına KADROLU yeni MEMUR ALIMLARI bugün başladı. Bakanlığa Genel İdari Hizmetler “GİH” sınıfı sekizinci ve dokuzuncu derece kadrolar için 60 memur ataması yapılacak. Online başvuru ekranı, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak,35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almak, YDS’den de Almanca, Fransızca ve İngilizce dillerinden en az “C” seviyesi puanı olmak gerekiyor.

Ticaret Bakanlığı memur alımı mezuniyetler

Adayların bu lisans bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Siyasal bilgiler, hukuk, iktisadi ve idari bilimler, iktisat, işletme ve mühendislik fakülteleri mezunları başvurabiliyor. Öte yandan branşlar mezuniyet şartlarına da hemen buradan inceleyebilirsiniz.

10 İktisat,

10 Hukuk,

10 Mühendislik ve Teknik Bölümler “Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Matematik Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Yapay Zeka Mühendisliği, Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği, Yazılım Geliştirme, Yazılım Mühendisliği”,

5 İşletme,

5 Kamu Yönetimi,

5 Maliye,

5 Uluslararası İlişkiler,

4 İstatistik,

3 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkiler,

3 Ekonometri.

Kamu personeli alımı süreci nasıl olacak?

Ticaret Bakanlığı kadrolu 60 memur alımına başvurular bugün başladı. Adaylar 12 Haziran’a kadar başvurularını online olarak yapabilirler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum