Ticaret Bakanlığı Yeni Memur Alımı Bugün Başladı! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

Ticaret Bakanlığı Yeni Memur Alımı Bugün Başladı! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

Ticaret Bakanlığı tarafından yeni memur kadroları için başvurular alınmaya başladı. Yüksek maaşlarla kamu memur atama tüm süreci bu yazımızda.

Ticaret Bakanlığı için GÜNCEL kadrolara yeni memur alımı bugün başladı. 2023 memur alımları başvuruları kapsamında Ticaret Bakanlığı için atama yapılacak. Sözleşmeli bilişim personeli atamasına dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı memur alımı başvuru genel şartları

Ticaret Bakanlığı tarafından başvurularda adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Ayrıca adaylardan KPSS puanı istenmiyor. Başvurularda adayların KPSS puanı yoksa en az 70 olarak değerlendirmeye alınacaklardır.

Memur alımı mezuniyetler ve maaş detayları

1 Kıdemli Ağ Uzmanı alımı için 3 katı, 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı için 3 katı, 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı alımı için 4 katı, 2 Sistem Uzmanı alımı için 2 katı, 1 Veri Tabanı Yöneticisi alımı için 43 katı, 1 Mssql Veri Tabanı Uzmanı alımı için2 katı, 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme Ve Altyapı Uzmanı alımı için 4 katı, 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için 3 katı, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 katı, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı alımı için 4 katı, 1 Sistem Uzmanı alımı için 3 katı maaş verilecek. Ocak 2023 itibarıyla 16 bin lira 1 kat maaş bulunuyor. Temmuz 2023 artışı ile de ek olarak zam gelecektir.

Kamu personeli alımı başvuru mezuniyetler

Bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği mezunları ile diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları başvurabilecek.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Ticaret Bakanlığı tarafından başvurular 16 Haziran itibarıyla başladı. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini hemen aşağıdaki kılavuzda yer alan “başvuru ekranı”1 üzerinden 26 Haziran’a kadar yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum