TOFAŞ Fabrikaları 5 Farklı İş İlanı Personel Alımı Başladı! Online Başvuru

TOFAŞ Fabrikaları 5 Farklı İş İlanı Personel Alımı Başladı! Online Başvuru

TOFAŞ Fabrikaları bünyesinde yeni personel alımı başvuruları başladı. TOFAŞ’a Şubat ayı personel alımı başvuruları kapsamında 5 farklı iş ilanı için başvurular alınıyor. İşte detaylar.

Türkiye Otomobil Fabrikaları Anonim Şirketi TOFAŞ tarafından 2024 yılı Şubat ayı personel alımı başvuruları kapsamında 5 yeni iş ilanı için süreç başladı. Gerekli detayları, başvuruları ve şartları bu haberimizde bulabilirsiniz.

TOFAŞ personel alımı yapılacak ünvanlar

Süspansiyon Tasarım Uzmanı (Yapısal) Tofaş Bursa, Fren Model Tasarım Lideri (PC) Tofaş Bursa, IK Saha İş Ortağı ve Endüstriyel İlişkiler Uzmanı Tofaş Bursa, Bayi Lojistik Uzmanı (İstanbul)Tofaş İstanbul, Bütçe ve Raporlama Yönetmeni Tofaş İstanbul için personel alımları yapılacak.

Personel alımlarında nitelikler nelerdir?

Süspansiyon Tasarım Uzmanı (Yapısal) alımı için Üniversitelerin Mühendislik (tercihen Makine -Mekatronik) bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Fren Model Tasarım Lideri (PC) alımı için Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmak gerekiyor.

IK Saha İş Ortağı ve Endüstriyel İlişkiler Uzmanı alımı için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden (Tercihen Çalışma Ekonomisi, Endüstriyel İlişkiler) mezun olmak gerekiyor.

Bayi Lojistik Uzmanı (İstanbul) alımı için Üniversitelerin ilgi bölümlerimden mezun olmak gerekiyor.

Bütçe ve Raporlama Yönetmeni alımı için Üniversitelerin İşletme, Ekonomi, İktisat veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

TOFAŞ Fabrikaları personel alımı başvuruları

TOFAŞ bünyesinde iş ilanlarına başvurular online olarak yapılabilecektir. Adaylar KOÇ Kariyerim internet sayfasından TOFAŞ iş ilanı başvuru ekranı üzerinden iş ve işlemlerini yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.