Toyota Fabrikaları En Az Lise Personel Alımı Yapacak! Online Başvuru

Toyota Fabrikaları En Az Lise Personel Alımı Yapacak! Online Başvuru

Toyota Fabrikalarına en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alımı yapılacak. Üretim elemanı başvuruları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından yapılan açıklamada yeni takım arkadaşları arandığına dair ilan yayımlandı. Toyota Fabrikalarına yeni üretim elemanı alımı başvuruları alınacak. İşte sürece dair tüm detayları bulacağınız haberimiz.

Üretim elemanı alımı nitelikleri nelerdir?

Üretim bölümlerinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecektir. Tecrübeli / Tecrübesiz olmak üzere eğitim seviyesi: lise (mezun), önlisans (mezun), ilk öğretim (mezun), lise (öğrenci) adaylar başvurabiliyor.

Personel alımı şartları nelerdir?

18 - 30 yaş aralığında olmak şartı var. Ayrıca daha önce Toyota fabrikasında sözleşmeli olarak çalışmamış, Sakarya, Kocaeli veya Düzce illerinde ikamet eden, Vardiyalı çalışabilecek, Erkek adaylar için askerlik hizmeti tamamlanmış veya en az 1 yıl tecilli.

Toyota Fabrikaları personel alımı süreci nasıl işler?

Adaylar TOYOTA fabrikaları iş ilanlarına başvurular kapsamında adaylar iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir. Adaylar başvurularını Mart ayı içerisinde yapabilirler. Hemen Toyota iş ilanı açık pozisyonlardan başvurularını yapabilirler.

Online başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum