TRT Kurumu KPSS Şartsız 2024 Personel Alımı! Başvuru Ekranı Açıldı

TRT Kurumu KPSS Şartsız 2024 Personel Alımı! Başvuru Ekranı Açıldı

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu TRT bünyesinde yeni personel alımı başvurusu 2024 için açıklandı. TRT 2024 personel alımı süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

TRT’ye yeni personel alımı yapılacak. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu TRT tarafından İstanbul ili için personel alımı başvuru süreci, şartları ve gerekli tüm bilgileri KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık. İşte TRT Spor Kanal Koordinatörlüğü bünyesinde İstanbul konumunda görevlendirilmek üzere Grafik Tasarımcı (Artırılmış Gerçeklik) olarak personel alımına dair tüm detaylar.

TRT personel alımı başvuru süreci

Adaylar TRT personel alımı başvurularını 1 Mart 2024 tarihine kadar online olarak yapabileceklerdir. Başvurular TRT’Nin kariyer internet sitesinden olacak.

TRT personel alımı görev tanımı nedir?

TRT SPOR, TRT SPOR Yıldız kanallarında yayınlanan programlar ve yayınlar için “video wall grafiklerini, program açılış, kapanış ve iç hareketli grafiklerini hazırlamak” ile aynı kanallarda “artırılmış gerçeklik uygulamalarına uygun 3D hareketli içerikler” üretmek, “Oyun motorlarına uygun low poligon modeller üretmek” üzere personel alımı yapılacak.

Güncel personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Tercihen üniversitelerin Güzel Sanatlar veya İletişim Fakültesinden mezun, İyi derecede, Photoshop, Illustrator ve After Effects kullanabilen, 3 boyutlu modelleme uygulamalarından en az bir tanesini iyi derecede kullanabilen, UV Mapping konusunda uzman, Unreal Engine veya VizRT ile yapılan artırılmış gerçeklik uygulamalarına hakim, 3D giriş animasyonları ve içerikleri üretebilen, En az 3 yıl yayıncılık sektörü tecrübesi bulunan, Tasarım alanında özgün ve kreatif bakış açısına sahip, Ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerisi kuvvetli, İstanbul'da ikamet eden veya edebilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum