TRT Kurumu Yeni Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

TRT Kurumu Yeni Personel Alımı Yapacak! KPSS Şartsız Başvuru Ekranı

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu bünyesinde iki şehir ve yurt dışı ofislerinde yeni personel alımları yapılacak. TRT personel alımı başvuru süreci, şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu TRT personel alımı başladı. TRT tarafından “Ankara, İstanbul” illeri ile yurt dışı ofisleri için olmak üzere Ağ ve Ağ Güvenliği Mühendisi alımı yapılacak. TRT’nin Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı bünyesinde personel alımlarına dair tüm süreci ve başvuruları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

TRT personel alımı ne iş yapar?

TRT’de Ağ ve Ağ Güvenliği Mühendisi olarak çalışacak adaylar İstanbul, Ankara ve yurt dışı ofislerine ait bütün bilişim ağ sistemlerinin uçtan uca yönetimini yapmak, ağ altyapısını ve ağ güvenliğini planlanmak, entegrasyonunu ve düzenlemelerini yapmak, projelendirmelerini yapmak, altyapıda kullanılacak aktif ağ cihazlarını planlanmak, projelerin şartnamelerini hazırlanmak, temin işlemleri sonrası, entegrasyonları ve düzenlemelerini yapacaklardır.

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu personel alımı şartları

TRT personel alımı için adayların bilgi işlem merkezlerinde Ağ ve Ağ Güvenliği alanında en az dört yıl deneyim sahibi olması, Firewall, IPS/IDS ağ güvenlik çözümleri alanında en az üç yıl bilgi ve tecrübe sahibi olması, ağ güvenlik çözümlerinden (Web Gateway, E-mail Gateway, VPN, WAF, Database Security, DNS Security, Server/Endpoint Security) en az iki tanesi ile ilgili asgari üç yıl tecrübe sahibi olması gerekiyor. Diğer özel şartlara ayrıca aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Personel alımı başvuru mezuniyetler ve süreci

Mühendislik fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartları var.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.