TSE 9 Ünvanda 184 Kamu Personel Alımı Online Başvuru Son

TSE 9 Ünvanda 184 Kamu Personel Alımı Online Başvuru Son

Türk Standartları Enstitüsü “TSE” bünyesinde 184 Kamu Personel Alımı için online başvuru süreci tamamlanıyor. Tüm detaylar ve süreç bu yazımızda yer alıyor.

Türk Standartları Enstitüsü farklı üünvanlarda olmak üzere 184 kamu personel alımı için online başvuru sürecini tamamlıyor. TSE’d çalışmak için son fırsat olan bu başvuru son günü öncesi tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık. İşte gerekli bilgiler.

TSE memur alımı kontenjanlar-branşlar

81 memur, 41 odacı “hizmetli”, 24 koruma ve güvenlik görevlisi, 22 tekniker, 5 şoför, 5 teknisyen 3 muhasebeci, 1 boyacı- badanacı, 2 bahçıvan alımı olmak üzere 184 sözleşmeli kamu personel alımı kadrosu yer alıyor.

Kamu personel alımı başvuru şartları

Adayların başvuru için 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği bulunmaması gerekiyor. Ayrıca Türkiye’nin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli, hastalığı ve benzeri durumu olmaması şartı da var.

Sözleşmeli personel alımı başvuru nitelikleri-şehirleri

2 Memur alımı “Ankara 1, Kocaeli/ Gebze 1”, Adalet önlisans mezunu olmak programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

17 Memur alımı “Ankara 8, Konya 3, Kocaeli/ Gebze 2, Afyon 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kayseri 2”, Genel İşletme, İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, Orta Kademe Yöneticilik, Orta Kademe Yöneticiliği, Girişimcilik ve Proje Yönetim Asistanlığı, İşletme Yönetimi, Yönetim, Sevk ve İdare önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

3 Memur alımı “Ankara 1, İzmir 1, Kayseri 1”, Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Satış Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Pazarlama, Reklamcılık Yönetimi, Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, Satış ve Reklam Yönetimi, Elektronik Ticaret, E-Ticaret, İnternet ile Pazarlama, Tarım İşletmeciliği ve Pazarlama, Tarımsal Pazarlama, Dijital Medya ve Pazarlama, E-Ticaret ve Pazarlama önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

4 Memur alımı “Ankara 4”, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

10 Memur alımı “Ankara 7, Kocaeli/ Gebze 1, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Van 1”, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme, Muhasebe önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

2 Memur alımı “Ankara 2”, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

43 Memur alımı “Ankara 19, Kocaeli/ Gebze 4, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 2, Bursa 4, İzmir 6, Manisa 1, Gaziantep 4, Kayseri 1”, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

8 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 1, Ankara 7”, Elektrik, Elektrik Teknolojisi, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Deniz Elektroniği önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

1 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 1”, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

1 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 1”, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

3 Tekniker alımı “Ankara 3”, Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

2 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 1, Bursa 1”, Makine-Resim Konstrüksiyon, Makine, Resim ve Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Makine-Resim Konstrüksiyon, Bilgisayar Destekli Teknik Çizim, Makine Resim ve Konstrüksiyonu önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

1 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 1”, Kimya veya Kimya Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 yılında yapılan önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

4 Tekniker alımı “Kocaeli/ Gebze 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2”, İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

2 Tekniker alımı “Ankara 2”, Ağaç İşleri veya Mobilya ve Dekorasyon önlisans mezunu olmak 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

3 Teknisyen (Erkek) alımı “Ankara 2, Kocaeli/ Gebze 1”, liselerin Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı, Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı -Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmak. 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak.

2 Teknisyen (Erkek) alımı “Ankara 2”, liselerin Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat-Kalorifercilik-Isıtma, Tesisat Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Doğalgaz), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz İç Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma-Doğalgaz Şebeke Tesisatçılığı), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) alanları, 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak.

3 Muhasebeci alımı “Ankara 3”, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme- Muhasebe önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak.

24 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı “Ankara 16, Bursa 1, İzmir 1, Gaziantep 2, Kocaeli/ Gebze 3, İstanbul/ Anadolu Yakası 1”, Herhangi bir önlisans mezunu olmak, 2022 KPSS 70 ve üzeri puanı olmak. Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına (silahlı ibareli) sahip olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak.

5 Şoför alımı “Ankara 4, Kocaeli/ Gebze 1, lise mezunu olmak, 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak. B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

41 Odacı “Hizmetli” alımı “Ankara 22, İzmir 1, Antalya 1, Bursa 1, Gaziantep 2, İstanbul/ Anadolu Yakası 2, İstanbul/ Avrupa Yakası 1, Kocaeli / Gebze 5, Diyarbakır 1, Adana 2, Samsun 1, Kayseri 1, Konya 1”, Lise mezunu olmak, 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak.

1 Boyacı -Badanacı alımı “Kocaeli/ Gebze 1”, Lise mezunu olmak, 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak.

2 Bahçıvan alımı “Ankara 2”, liselerin Tarım/Ziraat dalından mezun olmak, 2022 KPSS 60 ve üzeri puanı olmak.

Türk Standartları Enstitüsü memur alımı başvuru süreci

Türk Standartları Enstitüsü 184 kamu personel alımı için başvurular 30 Ağustos 2024 tarihi dahil online olarak yapılabilecektir. Adaylar başvurularda sadece bir unvan seçebileceklerdir. Başvurular yapılırken, başvuru alındı ibaresinin mutlaka görülmesi gerekmektedir.

Türk Standartları Enstitüsü memur alımı başvuru kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.