TÜBİTAK Kadrolu Güncel Memur Alımı Yapıyor! Başvuru Ekranı

TÜBİTAK Kadrolu Güncel Memur Alımı Yapıyor! Başvuru Ekranı

TÜBİTAK güncel kamu personeli alımı başvuruları kapsamında başvurular devam ediyor. Sürece ve şartlara dair tüm detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK Başkanlığı güncel MEMUR ALIMI başvuruları alınıyor. TÜBİTAK için kadrolu atama yapılacak. Başvurulara dair tüm süreci, şartları ve başvuruları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde bulabilirsiniz. İşte tüm detaylar.

TÜBİTAK personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuru için T.C. vatandaşı olmak, askerliğini tamamlamış olmak şartları var. Adayların ayrıca kamu haklarından mahrum olmaması ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı olmaması şartları var.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı kadrosuna başvuruda 7 kadro için Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri ve Yazılım veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği mezunu olmak; Bilimsel Programlar Uzmanı ve üzeri kadrosuna başvuruda 8 kadro için Bilgisayar, Bilgisayar Bilimleri ve Yazılım veya Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği mezunları başvuru yapabilmektedir.

Kamu personel alımı başvuru süreci nasıl işler?

TÜBİTAK kadrolu memur alımı başvurusunda süreç 17 Temmuz 2023’e kadar devam edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.