Türk Hava Yolları 2.000 Kabin Memuru Alımı! Online Başvuru Yarın Son

Türk Hava Yolları 2.000 Kabin Memuru Alımı! Online Başvuru Yarın Son

THY bünyesinde Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan adayların başvuru yapabileceği en az lise mezunu kabin memuru alımı başvuruları sona eriyor. İşte detaylar.

Türk Hava Yollarına 2.000 kabin memuru alımı kapsamında güncel başvurular tamamlanıyor. Online olarak başvuruları hemen bu haberimizdeki şartları ve detaylar çerçevesinde yapabilirsiniz. Türk Hava Yollarında kadın adayların başvuru yapabileceği kabin memurluğu için tüm detaylar şu şekildedir:

THY kabin memuru alımı şartları nelerdir?

Adayların kadın olması gerekmektedir. Öte yandan genel şartlar itibarıyla T.C. vatandaşı olmak, 1 Ocak 1983 ile 31 Aralık 2003 tarihleri ​​arasında doğmuş olmak, 160 cm ile 180 cm boy aralığında olmak ve iyi derecede İngilizce bilmek ile adli sicil kaydının bulunmaması şartları yer almaktadır.

Kabin memuru olmak için gerekli mezuniyet

THY kadın kabin memuru alımına en az lise ve dengi okul mezunları başvuru yapabilmektedir. Diğer özel şartlara da hemen aşağıdaki başvuru ekranı ve kılavuzundan erişim sağlayabilirsiniz.

Türk Hava Yolları kabin memurluğu başvuruları

Türk Hava Yolları THY 2023 yılı memur personel alımı başvuruları kapsamında kabin memuru alımı için başvuru iş ve işlemleri 10 Ağustos 2023 dahil olmak üzere yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.