Türk Hava Yolları 2000 Kabin Memuru Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları 2000 Kabin Memuru Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları THY bünyesinde 2023 yılı için 2.000 kabin memuru alımı online başvuruları alınıyor. Kimler kabin memuru olabilir? İşte tüm detaylar.

Türk Hava Yolları “THY” için 2023 yılı personel alımı başvuruları kapsamında 2 bin kabin memuru kadrosuna atama yapacak. THY kabin memurluğu başvuruları süreci ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

THY 2023 yılı 10 bin personel alımı

THY bünyesinde 2023 yılı için 10 bin yeni personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Adaylar bu ilanda 2.000 kadın kabin memuru alımına başvuru yaparken öte yandan diğer ilan süreçlerini de bekliyor. Diğer ilanlar da açıklandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kimler kabin memuru olabilir?

THY bünyesinde kabin memuru olmak için adayların T.C. vatandaşı olması, 1 Ocak 1983 - 31 Aralık 2003 tarihleri ​​arasında doğmuş olması, en az lise mezunu olması, 160 cm ile 180 cm boy aralığında olması, iyi derecede İngilizce bilmesi, adli sicil kaydı ve adli sicil kaydı olmaması gerekmektedir.

Türk Hava Yolları personel alımı süreci

Türk Hava Yolları 2.000 yeni kabin memuru alımı için başvurular online olarak yapılabilecek. Adaylar başvurularını hemen aşağıdaki kılavuzda yer alan ekran üzerinden yapabilir. Başvurular 10 Ağustos 2023 tarihine kadar sürecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.