Türk Hava Yolları 2024 Yılı Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları 2024 Yılı Personel Alımı İlanı Yayımlandı! Başvuru Ekranı

Türk Hava Yolları tarafından yeni personel alımı ilanına dair kılavuz yayımlandı. Detayları ve başvuru sürecini hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları A.O. tarafından yeni personel alımına dair personel alımı başvuru ilanı açıklandı. Engelli çalışan kadrosu ilanı 2024 kılavuzu yayımlandı. Türk Hava Yolları THY tarafından yapılan açıklamada engelli bireylere, işgücüne katılım sağlama ve yeteneklerini gösterme fırsatının sunulması kapsamında tam zamanlı iş olanağı ile yeni iş başvurusu açıklandı.

Kimler THY personel alımına başvurabilir?

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 1 Ocak 1994 ve sonrasında doğmuş olan, Yurt dışı üniversitelerden mezun olan adaylardan YÖK Denklik Belgesi istenmektedir. Tercihen alanında en az 4 yıl ve üzeri deneyimli, Türkiye İş Kurumuna (İŞKUR) kayıtlı ve yasa gereği engelli çalışan kapsamında değerlendirilebilecek güncel tarihli ve sürekli %40 ve üzeri engel durumunu gösterir sağlık raporuna sahip, Ofis içerisindeki aktif çalışma temposuna uyum sağlayabilen, daha önce çalışmış olduğu kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olan adaylar başvurabilir?

Hangi bölüm mezunları başvuru yapabilir?

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin tercihen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi veya Mühendislik Fakültesine bağlı bölümlerinden lisans mezunu olan, iyi derecede İngilizce bilen adaylar başvurabilir.

Türk Hava Yolları Personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

THY personel alımı için başvurular 14 Nisan 2024 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Başvurular online olarak THY’nin kariyer internet sitesinden yapılabilir.

THY personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.