Türk Hava Yolları KPSS Şartsız Personel Alımı! Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları KPSS Şartsız Personel Alımı! Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları THY’ye yeni personel alımı başvuruları açıklandı. THY personel alımlarına dair süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları THY’de çalışmak için yeni iş ilanı açıklandı. Aralık sonuna kadar adaylar başvurularını yapabileceklerdir. THY personel alımında adaylar “Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı” kadrosu için müracaat edeceklerdir. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

THY personel alımı genel şartları

THY personel alımında başvuru için T.C. vatandaşı olmak ya da mavi kart sahibi olmak gerekiyor. 31 Aralık 2002 tarihinden önce ve 1 Ocak 1993 tarihinden sonra doğmuş olmak gerekmektedir. Başvurularda boy uzunluğunun 160 cm’den kısa, 195 cm’den uzun olmaması, askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmesi, adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmaması ile daha önce görev aldığı kuruluşlardan disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmaması gerekiyor.

Güncel personel alımı başvuru nitelikleri

Mezuniyet olarak en az lisans mezunu olmak gerekiyor. Yabancı Dil (İngilizce) şartı olarak da adayların başvuru tarihi itibariyle son 2 yıl içinde İngilizce dil sınavlarının birinden istenen minimum puanı belgelemesi gerekiyor.

Türk Hava Yolları personel alımı başvuru süreci

THY personel alımı için başvuruları 29 Aralık 2023 tarihi sat 15.00’a kadar yapabileceklerdir. Başvurular online olarak THY kariyer internet sitesinden online olarak yapılabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum