Türk Hava Yolları Tecrübesiz KPSS Şartsız Güncel Personel Alımı Online Başvuru

Türk Hava Yolları Tecrübesiz KPSS Şartsız Güncel Personel Alımı Online Başvuru

Türk Hava Yolları “THY” tarafından tecrübe şartı olmadan, yeni mezun adayların başvuru yapabileceği personel alımı süreci tamamlanıyor. KPSS şartsız başvuru ekranı bu yazımızda.

Türk Hava Yolları bünyesinde deneyim-tecrübe şartı olmadan yeni personel alımları için süreç yarın tamamlanıyor. Take-Off Jr kapsamında yeni mezun adayların KPSS şartı olmadan başvuru yapabileceği ilana dair tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

THY güncel personel alımı şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ya da mavi kart sahibi olmak gerekmektedir. Adayların başvuru için 1 Ocak 1996 ve sonrası doğumlu olmasının yanı sıra lisans son sınıf öğrencisi ya da yeni mezun olması gerekiyor. Bu kapsamda lisans son sınıf öğrencileri için 2023 Temmuz’da mezun olmaları gerekmektedir. KPSS şartı yok.

Türk Hava Yolları Take-Off Jr başvuruları

Türk Hava Yolları THY bünyesinde yeni yayımlanan Take Off Jr. Programı ile yeni mezun ya da yakında mezun olacak adayların kariyerlerine THY’de başlamaları için fırsat verilmektedir. Program sonrasında da THY’da iş fırsatları bulunabilecektir.

THY’de personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türk Hava Yolları personel alımları için başvurular 5 Haziran 2023 itibarıyla tamamlanacak. Adaylar Pazartesi 22.55’e kadar başvuru iş ve işlemlerini tamamlayabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum