Türk Hava Yolları Yeni Personel Alımı İlanı Açıklandı (Take-Off Sr)

Türk Hava Yolları Yeni Personel Alımı İlanı Açıklandı (Take-Off Sr)

Türk Hava Yolları THY tarafından güncel personel alımı başvuru ilanı açıklandı. THY’de çalışmak için yayımlanan yeni ilana başvuruları ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Hava Yollarında KPSS şartsız yeni personel alımı başvuruları alınacak. Take-Off Sr. ilanı ile Gelir Yönetimi Başkanlığı için deneyimli personel alımı başvuru süreci ve şartları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Güncel personel alımı başvuru şartları

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 1 Ocak 1990 ve sonrasında doğmuş olan, iyi derecede İngilizce bilen, Türk Hava Yolları A.O’nun iştirak şirketlerinde aktif olarak çalışmayan, daha önce çalışmış olduğu kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olan, Türk Hava Yolları A.O. veya iştirak şirketlerinden daha önce fesih yoluyla ayrılmamış adaylar başvurabilir.

THY personeli alımı nitelikleri nelerdir?

En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Mühendislik bölümleri, Yönetim bilişim sistemleri, İstatistik, istatistik ve bilgisayar bilimleri, matematik, Çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, iktisat, işletme, ekonomi, ekonomi ve finans, ekonometri, finans, uluslararası finans, uluslararası ticaret ve işletmecilik, bankacılık, maliye, havacılık yönetimi lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilir.

Havayolu personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türk Hava Yolları THY bünyesinde personel alımları için başvuruları 27 Şubat 2024 tarihine kadar online olarak THY kariyer sayfasından online olarak yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.