Türk Kızılay’ı KPSS Şartsız Yeni İş İlanları Açıklandı (3 Farklı Branş)

Türk Kızılay’ı KPSS Şartsız Yeni İş İlanları Açıklandı (3 Farklı Branş)

Türk Kızılay’ı bünyesinde olmak üzere güncel personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Kızılay personel alımı iş ilanları başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Uluslararası Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu, Uluslararası Hasta Hizmetleri Saha Yetkilisi (Sağlık A.Ş.), Uluslararası Rus-Bdt Bölgesi Sorumlusu” branşlarında olmak üzere yeni personel alımları açıklandı.

Uluslararası Rus-Bdt Bölgesi Sorumlusu alımı için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun Sağlık sektöründe 2 yıl deneyime sahip, Rusça-Kazakça-İngilizce dillerine hakim, Tercihen YDS dil sonucuna sahip, Zaman yönetimi ve sorun çözme yeteneği yüksek, düzenli çalışan, insan ilişkileri kuvvetli, Analitik ve sistematik düşünme yapısına sahip, gelişim ve öğrenmeye açık, MS Office programlarına hakim adaylar başvurabilir.

Uluslararası Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu alımı için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

Uluslararası Sağlık Sigortası süreçleri konusunda en az 2 yıl deneyim sahibi, Tercihen YDS dil sonucuna sahip, Zaman yönetimi ve sorun çözme yeteneği yüksek, düzenli çalışan, insan ilişkileri kuvvetli, Analitik ve sistematik düşünme yapısına sahip, gelişim ve öğrenmeye açık, MS Office programlarına hakim adaylar başvurabilir.

Uluslararası Hasta Hizmetleri Saha Yetkilisi (Sağlık A.Ş.) alımı için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Sağlık sektöründe 1 yıl deneyime sahip, Rusça-Kazakça- İngilizce dillerine hakim, Tercihen YDS-TOMER dil sonucuna sahip, Zaman yönetimi ve sorun çözme yeteneği yüksek, düzenli çalışan, insan ilişkileri kuvvetli Analitik ve sistematik düşünme yapısına sahip, gelişim ve öğrenmeye açık, MS Office programlarına hakim adaylar başvurabilir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum