Türk Kızılayı KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Açıklandı! Online Başvuru

Türk Kızılayı KPSS Şartsız Yeni Personel Alımı Açıklandı! Online Başvuru

Türk Kızılay’ı tarafından güncel personel alımı başvurusu açıklandı. Güncel başvuruları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda hazırladık. İşte detaylar.

Bilgi Yönetimi Yöneticisi (Blg-2024) başvuruları kapsamında KIZILAY tarafından yeni iş ilanına başvurular başladı. Mayıs ayına kadar başvurular online olarak yapılabilecektir. KPSS şartsız kızılay personeli olmak için şartlar ve tüm detaylar bu yazımızda.

Yeni personel alımına başvuru şartları

Python ve/veya R programlarından birini ileri seviyede kullanabilen, Tercihen SQL, PL – SQL, SAS dilleri hakkında bilgi sahibi, Tercihen Tableau ve/ veya Power BI gibi iş zekası araçlarını analiz ve raporlama kapsamında kullanabilen, Makine öğrenmesi, yapay zeka ve büyük veri analizi konularında bilgi sahibi, En az 3 yıllık sektör tecrübesine sahip, Etkili iletişim kurabilen ve ekip çalışmasına yatkın, Liderlik, ikna ve koordinasyon becerisi yüksek, Zamanını etkin kullanan ve değişen koşullar altında hızla karar alabilen adaylar başvurabilir.

Güncel personel alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların 4 yıllık lisans 1Mühendislik, Matematik, İstatistik1 veya eşdeğer bölümlerden mezun olması, İngilizceyi yazılı ve sözlü olarak kullanabilen, MS Office programlarını etkin kullanabilen, B sınıfı sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen, askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için) veya en az 2 yıl tecilli adaylar başvurabilir.

Kızılay personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türk Kızılay’ı bünyesinde personel alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak yapılabilecektir. Başvurular 1 Mayıs’a kadar adaylar Kızılay’ın resmi internet kariyer sitesinden başvuru yapabileceklerdir.

Kızılay personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.