Türk Kızılayı Online Başvuru Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Kızılayı Online Başvuru Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Kızılay’ı bünyesinde online başvuru ile KPSS şartsız yeni personel alımı başvuruları alacak. Personele alımına dair tüm süreci ve şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Kızılay’ına yeni personel alımı yapılacak. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı aranmadan başvuru yapılabilecek kadrolara personel alımına başvurular başladı. Online başvuru şeklinde olacak sürece dair tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor. İşte Uluslararası Bölge Uzmanı alımına dair tüm detaylar.

Personel alımı şartları nelerdir?

B Sınıfı sürücü belgesine sahip aktif araç kullanabilen, İyi düzeyde MS Office programları kullanabilen, seyahat engeli bulunmayan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan adaylar başvuru yapabilir.

Uluslararası İlişkiler veya Siyaset Bilimi lisans mezunu, ileri düzeyde Fransızca bilen (yazılı ve sözlü) (Fransızca dil yetkinliği test edilecektir), ileri düzeyde İngilizce bilen (yazılı ve sözlü) (Dil yetkinliği test edilecektir), ilgili alanda veya uluslararası operasyonlarda en az 2 yıl deneyimi olan, aktif SAP kullanım bilgisine sahip, kaynak ve kriz yönetimi bilgisine sahip, kuvvetli iletişim yeteneğine sahip, etkin zaman kullanımı becerisi gelişmiş, sonuç odaklı davranabilen, planlama ve organizasyon yeteneği gelişmiş, değişime ve gelişime açık olmak şartları var.

Güncel personel alımında iş tanımı nedir?

İşe alınacak adaylar uluslararası ihtiyaçların belirlenmesi, stratejik öncelik ve kaynaklara uygun strateji geliştirilmesi, hedef kitlenin ve birlikte çalışılacak dış paydaşların, program kapsamı ve süresinin belirlenmesi, kaynak planlama ve operasyon modelinin geliştirilmesi, program, proje ve faaliyetlerin kaynak gereksinimlerinin planlanması, yol haritasının ve operasyonel modelin geliştirilmesi, delegasyon Başkanlıkları ile proje, faaliyet ve idari işlemlerin takip ve koordinasyonun sağlanması işlerinde görev alacaklardır.

Türk Kızılayı personel alımı süreci

Türk Kızılay’ı bünyesinde personel alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak 10 Mart 2024 tarihine kadar olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum