Türk Telekom Ağustos Ayı Personel Alımı Yapacak! Güncel Başvuru

Türk Telekom Ağustos Ayı Personel Alımı Yapacak! Güncel Başvuru

Türk Telekom bünyesinde yeni iş ilanlarına başvurular alınacak. Farklı ünvanlarda personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda yer alıyor.

Türk Telekom tarafından güncel kadrolara personel alımı yapılacak. TELEKOM personeli alımları Ağustos ayı kapsamında başladı. Güncel süreci, şartları ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde bulabilirsiniz.

Telekom personel alımı başvuru kontenjanları

  • BT Denetçisi,
  • Veritabanı Kıdemli Uzmanı (Oracle Database Admin),
  • Veri Güvenliği ve Bütünlüğü Uzmanı/Kıdemli Uzmanı,
  • SOC Analisti,
  • BT Şebeke Arayüz Operasyonları Kd. Uzm. (Mediation Operations) alımı yapılacak.

BT Denetçisi alımı şartları nelerdir?

İstanbul veya Ankara'da ikamet eden,Üniversitelerin Bilgisayar, Endüstri, Yönetim Bilişim Sistemleri veya ilgili mühendislik bölümlerinden mezun.

Veritabanı Kıdemli Uzmanı alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik/Elektronik veya ilgili mühendislik bölümlerinden mezun, Oracle Veritabanı Yönetimi konusunda 5+ yıl tecrübe sahibi uzman.

Veri Güvenliği ve Bütünlüğü Uzmanı/Kıdemli Uzmanı alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin lisans bölümlerinden tercihen Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Elektrik-Elektronik, Bilgisayar veya Endüstri Mühendisliği mezunu olan, Uzman pozisyonumuz için “Bilgi Güvenliği” alanında en az 2 yıl, tercihen “Veri Güvenliği” alanında en az 1 yıl iş tecrübesine sahip olan.

SOC Analisti alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Adli Bilişim Mühendisliği bölümlerinden mezun, Tercihen seviye 1 güvenlik analizi veya güvenlik izleme konularında tecrübe sahibi olan.

BT Şebeke Arayüz Operasyonları Kd. Uzm. alımı şartları nelerdir?

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği), Benzer BT Operasyon Pozisyonlarında en az 5 yıllık deneyim.

Türk Telekom personel alımı süreci

Türk Telekom personel alımları farklı iş ilanları kapsamında yapılıyor. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini online olarak Telekom'un kariyer sayfasından yapabileceklerdir.

Telekom personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.