Türk Telekom KPSS Şartsız Eylül Ayı Güncel İş İlanları Açıklandı

Türk Telekom KPSS Şartsız Eylül Ayı Güncel İş İlanları Açıklandı

Türk Telekom bünyesinde KPSS şartı olmadan güncel personel alımları başvuruları alınacak. Detayları, şartları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türk Telekom bünyesinde İş Güvenliği ve Çevre Uzmanı, Strateji Geliştirme ve Uygulama Kıdemli Uzmanı, Kurumsal Risk Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı, Hazine Operasyonları Uzmanı, Veritabanı (Oracle Database) Kıdemli Uzmanı, İş Ortaklığı Yönetimi Kıdemli Uzmanı alımı başvuruları Eylül ayı başvuruları başladı. Detayları hemen bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Telekom personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

İş Güvenliği ve Çevre Uzmanı alımı için Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun (tercihen çevre mühendisliği bölümünden mezun çevre görevlisi belgesi olan) olmak gerekiyor.

Strateji Geliştirme ve Uygulama Kıdemli Uzmanı alımı için Lisans derecesi "tercihlen yüksek lisans mezunu olmak gerekiyor.

Kurumsal Risk Yönetimi Uzmanı/Kıdemli Uzmanı alımı için Risk Yönetimi / İç Kontrol alanında 2+ yıl tecrübeli, iş sonuçlarını etkileyebilecek teknolojik ve dijital risklerin etkin yönetimi için teknoloji dünyasını genel olarak anlayan, tercihen telekomünikasyon sektörü tecrübesine sahip olmak gerekiyor.

Hazine Operasyonları Uzmanı alımı için Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen en az 2 yıl Finans ve Muhasebe bölümlerinde iş tecrübesi sahibi olmak gerekiyor.

Veritabanı (Oracle Database) Kıdemli Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Matematik Mühendisliği vb. fakültelerinden mezun olmak gerekiyor.

İş Ortaklığı Yönetimi Kıdemli Uzmanı alımı için Üniversitelerin örgün öğretim veren 4 yıllık bölümlerinden mezun (tercihen endüstri, işletme, matematik mühendisliği başta olmak üzere mühendislik birimleri, iktisat, işletme, istatistik ve matematik) olmak gerekiyor.

Türk Telekom personel alımı başvuru süreci

Türk Telekom bünyesinde personel alımları için başvurular Eylül 2023 itibarıyla alınıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.