Türk Telekom Yeni İş İlanları Açıklandı! KPSS Şartsız başvuru Ekranı

Türk Telekom Yeni İş İlanları Açıklandı! KPSS Şartsız başvuru Ekranı

Türk Telekom bünyesinde KPSS şartı olmadan güncel personel alımı iş ilanları açıklandı. Telekom personeli olmak için şartları ve gerekli tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Telekom personel alımlarına başvurular başladı. Gerekli süreci, iş ilanlarını ve güncel başvurularını bu yazımızda bulabilirsiniz. Veri Muhafızı, Veri Mimarı ile Satış Kontrol Uzmanı alımı yapılacak. İşte gerekli tüm detaylar.

Türk Telekom personel alımı başvuru süreci

Ocak 2024 iş ilanlarına başvurular başladı. Türk Telekom kariyer sayfasından adaylar güncel tüm iş iş ilanlarına hemen başvuru online olarak yapabilir. İşte ünvanlara göre şartların yer aldığı yazımız.

Veri Muhafızı alımı şartları

Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı, İş Zekası ve Veri Yönetişim Direktörlüğü organizasyonu için 4 Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya diğer ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olması isteniyor.

Veri Mimarı alımı şartları

Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı, İş Zekası ve Veri Yönetişim Direktörlüğü organizasyonu için Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği veya diğer ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmak şartları yer almaktadır.

Satış Kontrol Uzmanı alımı şartları

Başvuru için adayların İşletme, Ekonomi vb. bölümlerinde lisans veya yüksek lisans derecesine sahip olması şartları var. Diğer özel şartlara Türk Telekom başvuru ekranından hemen online olarak erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.