Turkish Technic THY Teknisyen Alımı Açıklandı! Başvuru Ekranı Açıldı

Turkish Technic THY Teknisyen Alımı Açıklandı! Başvuru Ekranı Açıldı

Türk Hava Yolları THY Teknik bünyesinde olmak üzere güncel personel alımları başvuruları açıklandı. THY Teknik için uçak bakım teknisyeni kadrosuna online başvurular başladı. Kimler THY teknik personel alımın başvurabilir? İşte süreç ve tüm detaylar.

Turkish Technic bünyesinde Türk Hava Yolları THY için yeni iş ilanı açıklandı. THY teknik için Uçak Bakım Teknisyeni alımı yapılacak. Başvurular ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli süreç, şartları ve başvurular.

THY Teknik personel alımı şartları

T.C. vatandaşı olan, adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 1 Ocak 1994 tarihi ve sonrasında doğmuş olan, askerlik görevini tamamlamış, askerlikten muaf olan veya tercihen en az 1 yıl tecilli olan, daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olan, tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmayan, CEFR kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olan adaylar başvurabilir.

Uçak bakım teknisyeni alımı nitelikleri ve süreç nasıl olacak?

Başvuru için üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin bu bölümlerinden lisans derecesinde mezun olması şartları var: Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Bakım ve Onarım, Uçak Elektrik-Elektronik, Havacılık Elektrik ve Elektroniği mezunları başvurabilir.

Adaylar hemen aşağıdaki THY teknik başvuru ekranı üzerinden gerekli iş ve işlemlerini online olarak Ağustos ayı itibarıyla yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.