Türkiye Emlak Katılım Kadrolu Yeni Banka Personeli Alımı Başladı

Türkiye Emlak Katılım Kadrolu Yeni Banka Personeli Alımı Başladı

Türkiye Emlak Katılım Bankası bünyesinde daimi süreli personel alımı gerçekleştirecektir. Engelli kadrosundan personel alımı yapılacağı yayımlanan işçi alımı ilanında belirtilmektedir.

Türkiye Emlak Katılım Bankası Genel Bankacılık Meslek Elemanı alımı yapacaktır. En az %40 ve üzerinde engeli olan kadrolu daimi süreli personel alımı gerçekleştirecektir. İşçi alımı detayları sizler için haberimizde bulabileceksiniz.

Emlak Bankası Personel Alımı Başvuru Kriterleri Neler?

Türkiye Emlak Katılım Bankasında görevlendirilecek adaylarda aranan nitelikler: En az Önlisans mezunu olmak, Genel Bankacılık alanında en az 2 yıl iş tecrübesi olmak, MS Office bilgisayar Programlarını hızlı kullanabilen, en az 20 en fazla 40 yaş aralığında olmak, İŞKUR kapsamında engelli iş arayan kapsamında olmak ve Aktif iş ortamında uyum sağlayabilecek olan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Emlak Bankası Engelli Personel Alımı İş Başvuru Belgeleri

Gerekli başvuru koşullarını taşıyan adaylar başvurularını Engel durumu gösterir belge, Detaylı Özgeçmiş ve Engellilik yüzdelerini gösterir üst yazı ile birlikte başvuru kılavuzunda yer alan internet adresine başvurularını yapabileceklerdir.

Emlak Katılım Bankası Kadrolu Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Gerekli iş başvuru koşullarını taşıyan adaylar iş başvurularını aşağıda yer alan iş başvuru kılavuzundaki internet adresine başvuru belgeleri ile birlikte 28 Eylül 2023 tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihinden sonra yapılan ve elektronik ortam dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.