Türkiye İş Kurumu 125 Yeni Kamu Personel Alımı! TYP Başvuru Ekranı

Türkiye İş Kurumu 125 Yeni Kamu Personel Alımı! TYP Başvuru Ekranı

İŞKUR tarafından görevlendirmek üzere belirli süreli çalışacak toplam 125 Toplum Yararına Program kapsamında istihdam edilecek Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek. İşe alım süreci başladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesinde çalışacak 125 Belirli süreli Kamu Personeli Alımı için istihdam edilecek adayların iş başvuru süreçleri Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden tamamlanacak ve 125 Kamu Personeli olarak görev yapacak katılımcıların finansal işlemleri İŞKUR tarafından karşılanacaktır.

Üniversite 125 Kamu Personel Alımı Başvuru Zamanı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesinde görev alacak İŞKUR Tarafından istihdam edilecek 125 Kamu Personeli Alımı iş başvuru süreci devam ediyor. Adaylar için son başvuru günü 15 Mart 2024 tarihi olarak duyurulmuştur.

İŞKUR 125 Kamu Personeli Alımı Başvurusu Nasıl Yapılacak?

Kamu Personeli olarak belirli süreli görev yapacak aday olmak isteyen ilgili kişiler iş başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi, 170 numaralı telefon numarasından ve İŞKUR hizmet noktalarından iş başvurusu yapabileceklerdir.

İŞKUR TYP 125 Katılımcı Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları Neler?

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi başvuru ve katılım şartları: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak. İŞKUR kurumuna kayıtlı işsiz olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. Emekli ve malul aylığı almamak. Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç). Hane geliri bir aylık asgari ücretin net tutarının bir buçuk (1,5) katını aşması halinde söz konusu adreste oturan kişiler TYP’ye katılamaz. İlçe emniyet müdürlüklerinden GBT alınarak mülakata gelinmesi gerekmektedir. İkametgah İstanbul ili sınırları içinde olması zorunludur.

TYP Kontenjan ve Başvuru Numarası

İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesinde görev almak isteyen adaylar için iş başvuru Numarası ve Kontenjan bilgileri aşağıdaki şekilde olacaktır: İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi 125 Belirli Süreli Kamu Personeli Katılımcısı TYP Başvuru Numarası 318954’dir.

İŞKUR TYP İş Başvuru Ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum