Türkiye İş Kurumu Güncel 133.519 Açık İş İlanı Başvuruları! Temmuz 2023

Türkiye İş Kurumu Güncel 133.519 Açık İş İlanı Başvuruları! Temmuz 2023

İŞKUR’da güncel 133 bin 519 güncel iş ilanı başvuruları alınıyor. Temmuz 2023 başvuru işe ve işlemleri, ilanlara erişim ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu 2023 yılı ilk altı ayında 500 binden fazla istihdama katkı sağladı. İŞKUR’da ilk 6 aylık verilere göre 585 bin kişi personel alımı ilanlarında iş buldu. En fazla işe alımlar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Antalya olarak açıklandı.

İŞKUR iş ilanları en fazla istihdam yapılan alanlar

İŞKUR bünyesinde özel iş ilanlarında ilk sırada sanayi sektöründe imalat alanı yer aldı. Ayrıca turizm ve otelcilik alanlarında da işe alımlar en çok yer aldı. Ayrıca özel güvenlik görevlisi alımları ile satış danışmanları da işe alımlarda çok istihdam yapılan alanlar oldu.

Yılda 1 milyon 400 kişi işe alındı

Geçtiğimiz yıl İŞKUR’da 1 milyon 400 bin kişi işe alınırken sadece bu yılın ilk altı ayında bu sayı 584 bin 43 oldu. Belirtildiği üzere yukarıdaki illerin tam tersi olarak en az istihdam Ardahan, Hakkari, Tunceli, Bayburt ve Gümüşhane illerinde oldu.

Türkiye İş Kurumu güncel 133.519 iş ilanı

İŞKUR üzerinde şu anda 133 bin 519 açık iş ilanı yer alıyor. 100 binlerce personel alımı başvuruları İŞKUR e-şube’den işkur’un il ve ilçe hizmet birimlerinden yapılabilmektedir. İş ilanlarına erişim ve başvuru numaraları ile şartlara dair tüm detayları açık iş ilanları sayfasında hemen inceleyebilir ve tüm sektörlere dair detayları bulabilirsiniz.

KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gerek işkur kamu, gerekse işkur özel ilanlara dair önemli ilanları sizlerle düzenli olarak paylaşmaktayız. Süreci ve tüm detayları hemen bu sitemizde bulabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.