Türkiye Petrolleri TPAO 173 Personel Alımı Duyurusu Bugün Yayımlandı

Türkiye Petrolleri TPAO 173 Personel Alımı Duyurusu Bugün Yayımlandı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı 4 farklı ilana dair duyuru bugün geldi. Mülakat sonucu açıklanan TPAO personel alımlarında gerekli detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından personel alımlarına dair duyuru geldi. Farklı 4 ilana dair sonuçlar açıklandı. Detayları ve tüm süreci bu haberimizde bulabilirsiniz. Personel Alımı Sonuç İlanları kapsamında 68 kişilik, 33 Kişilik, 49 Kişilik, 23 Kişilik olmak üzere detaylar belli oldu.

TPAO 4 ilan sonuçları açıklandı

Merkez ve Taşra Teşkilatları için (68 kişilik) 13-23 Kasım 2023, Trakya Bölge Müdürlüğü için (33 Kişilik) 04-06 Aralık 2023, Merkez Teşkilatı için (49 Kişilik) 26-29 Aralık 2023, Merkez ve Taşra Teşkilatları için (23 Kişilik) 23-25 Ocak 2024 – 05-06 Mart 2024 tarihleri arasında yapılan mülakatların değerlendirme süreci tamamlandı ve sonuçlar TPAO aday internet sitesinden açıklandı.

Asıl aday atama başvuruları

TPAO personel alımlarını Asil Kazanan Adayların gerekli belgelerle birlikte en geç 30 Nisan 2024 tarihine kadar TPAO İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Personel Müdürlüğüne veya TPAO Bölge İnsan Kaynakları Müdürlüklerine şahsen başvuru ile yapılabilecektir.

Türkiye Petrolleri personel alımı başvuruları

Nüfus Cüzdanı Aslı, Diploma, KPSS Sonuç Belgesi (barkotlu sureti), Kamu ya da Askeri Öncelik Belgesi İle Sınava Başvuranlar İçin İlgili Belgenin Aslı, Erkek Adaylar İçin Terhis (Askerlik Başlangıç/Bitiş Tarihli), Tecil veya Muaf Belgesi, e-Devletten alınan Adli Sicil Belgesi, 8 Adet Vesikalık Fotoğraf, Varsa Daha Önce Çalıştığınız Yerlere Ait Hizmet Belgesi, Hizmet Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Geçmişse, İlgili Kurumdan Alınacak Hizmet Belgesi, Hizmet Özel Sektörde Geçmişse, İlgili İşyerinden Alınacak “Hizmet Belgesi” ile “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi (Barkodlu/Karekodlu)” belgesi isteniyor.

TPAO personel alımı sonuç sorgulama.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum