Türkiye Petrolleri TPAO 267 Personel Alımı Duyuruları Yayımlandı

Türkiye Petrolleri TPAO 267 Personel Alımı Duyuruları Yayımlandı

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO tarafından 2023 yılı 267 kamu personeli işçi alımları kapsamında sonuçlar açıklandı. Detaylar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı “TPAO” tarafından 4 farklı ilanla başvuruları alınan Personel Alımı Sonuç İlanları açıklandı. Detayları ve atama sürecine dair bilgi ve belgeleri bu yazımızda bulabilirsiniz.

TPAO personel alımları

Adıyaman Bölge Müdürlüğü için (2 kişilik) 08 Haziran 2023 tarihinde, Adıyaman Bölge Müdürlüğü için (48 Kişilik) 20-23 Haziran 2023 tarihleri arasında, Batman Bölge Müdürlüğü için (126 Kişilik) 10-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında, Merkez ve Taşra Teşkilatları için (121 Kişilik) 18 Eylül 2023 – 04 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan mülakat değerlendirmeleri tamamlandı.

Türkiye Petrolleri personel alımı sonuçları

Mülakat sonucu tamamlanmasının ardından adaylar kendi kullanıcı adı ve şifre bilgileriyle TPAO Aday Portalı internet adresi üzerinden sonuçlarını sorgulayabilecekleri belirtilmektedir.

Kamu personeli işçi alımı atama belgeleri nelerdir?

Asil listede kazanan adaylar 15 Kasım 2023’e kadar “TPAO İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Personel Müdürlüğüne veya TPAO Bölge İnsan Kaynakları Müdürlüklerine” şahsen başvurmaları gerekiyor. İşte atama belgeleri: Nüfus Cüzdanı Aslı, Diploma, KPSS Sonuç Belgesi, Askerlikle ilgili belgeler, e-Devletten alınan Adli Sicil Belgesi, Vesikalık Fotoğraf, Varsa Daha Önce Çalıştığınız Yerlere Ait Hizmet Belgesi istenmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.