Türkiye Petrolleri TPAO 450 Personel Alımı Duyurusu Geldi! Tarih Belli Oldu

Türkiye Petrolleri TPAO 450 Personel Alımı Duyurusu Geldi! Tarih Belli Oldu

Türkiye Petrolleri bünyesinde 450 kamu personeli alımı için güncel duyuru bugün açıklandı. TPAO personel alımı başvuru süreci bu yazımızda yer alıyor.

KAMU PERSONELİ ALIMI olarak dün gündeme getirdiğimiz “TPAO 450 PERSONEL ALIMI” ilanına dair duyuru bugün geldi. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO bünyesinde lisans ve önlisans mezunu personel alımlarına dair tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

TPAO 450 personel alımı

Türkiye Petrolleri tarafından yapılan açıklamada “Ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmektedir denildi. Bu kapsamda artan arama ve üretim faaliyetlerimiz ile petrol ve doğalgaz keşifler sonucu yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duyulmaktadır denildi.”

Türkiye Petrolleri 4 şehirde personel alımları

Bu kapsamda 2023 yılı içerisinde, Ankara’da bulunan Merkez Teşkilatımız ile Taşra Teşkilatımız olan Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerimize çeşitli alanlarda 175’i lisans, 275’i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacaktır.

Kamu personel alımı başvuruları ne zaman?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı TPAO tarafından yapılan açıklamada Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, alım işlemleri yapılacak denildi. İlanlar ise Türkiye İş Kurumu üzerinden 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle yayımlanmaya başlayacak ve başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. İlanlar açıklanınca KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.