Türkiye Petrollerine Yeni 450 Personel Alımı Yapılacak! Güncel Durum

Türkiye Petrollerine Yeni 450 Personel Alımı Yapılacak! Güncel Durum

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı için yeni 450 personel alımı yapılacak. Adaylar Mayıs ayı bitmeden ilan sürecinin başlatılmasını bekliyor. İşte detaylar.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı “TPAO” Genel Müdürlüğüne 2023 yılı 450 yeni KAMU PERSONELİ ALIMI yapılacak. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin tarafından müjdesi verilen 450 yeni personel alımı açıklamasından sonra adaylar başvurulara odaklandı.

TPAO’da tesisler yeniden hizmete başladı

Geçtiğimiz yıllarda büyük bir yangın geçiren TPAO’nun Kristal Park Tesislerinin yeniden açıldığı belirtildi. 2021 yılındaki zarardan sonra Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı “TPAO Batman Bölge Müdürlüğü Kristal Park Tesisleri” faaliyetine başladı.

Türkiye Petrollerine yeni 450 personel alımı yapılacak

TPAO tarafından ilk ağızdan 450 yeni kamu personeli alımı müjdesinin gelmesinden sonra adaylar ilan sürecine girilmesini bekliyor. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak süreci takip ediyoruz ve personel alımını gündeme alıyoruz.

TPAO personel alımı başvuruları ne zaman?

Türkiye Petrolleri için müjdesi verilen 450 personel alımı için MAYIS AYI BİTMEDEN ilan sürecinin açıklanmasını bekliyoruz. İlanlar yayımlanır yayımlanmaz hemen bu sitemizde yer alacaktır. Sizler de YORUM ve GÖRÜŞLERİNİZİ hemen bu haberimize yazabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum