Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK 2.000 Yeni Kamu İşçi Alımı Yapacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK 2.000 Yeni Kamu İşçi Alımı Yapacak

Taşkömürü Kurumu bünyesinde 2.000 yeni kamu işçi alımı için geri sayım başladı. Adaylar ilanın Temmuz ayı itibarıyla başlatılmasına odaklandı. İşte detaylar.

Kamuya 2023 yılı yeni işçi alımları kapsamında TTK için 2.000 kadro açıklanmıştı. Adaylar Temmuz’da sürecin başlatılmasını bekliyor. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak gerekli mevzuat çalışması biten TTK 2000 işçi alımının yayımlanmasını bekleyen adayların taleplerini gündeme getiriyoruz.

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı

TTK için 2.000 yeni kamu işçi alımı yapılacak. Resmi Gazetede gerekli mevzuat düzenlemesi de yayımlanan ilan için adaylar Temmuz ayına odaklandı. Bu kapsamda daha fazla gecikmeden Temmuz’da ilanın açıklanması bekleniyor.

Kadro sayısı artırıldı

Daha önce 1.000 olarak açıklanan TTK işçi alımları sayısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile 2.000’e çıkarılmıştı.

TTK işçi alımı başvuruları ne zaman?

3 Mayıs 2023 tarihli resmi gazetede TTK yönetimine yetki verilmiş ve sürecin başlatılabilmesi için gerekli yasal zemin de oluşturulmuştu. Bu kapsamda 2.ay dolmadan açıklanan kadrolara 2.000 TTK işçi alımının yapılması bekleniyor. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak ilan sürecine girilir girilmez sileri bilgilendireceğiz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.