Türkiye Taşkömürü Kurumuna 2000 Kamu İşçi Alımı! Son Güncel Durum

Türkiye Taşkömürü Kurumuna 2000 Kamu İşçi Alımı! Son Güncel Durum

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK bünyesinde yeni 2.000 kamu işçi alımı yapılacak. Adaylar ilan sürecinin Mayıs ayı bitmeden başlatılmasını talep ediyor. İşte detaylar.

TTK 2023 yılı 2.000 kamu işçi alımı için geri sayım başladı. Resmi Gazete’de de yayımlanan işçi alımı yetkilendirmesinden sonra adaylar ilan sürecine girilmesini ve sürecin uzamamasını talep ediyor. İşte TTK işçi alımında yaşanan gelişmeler.

TTK 2.000 işçi alımı süreci

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan daha önce 1.000 olan işçi alımlarının 2.000 olarak yapılacağı müjdesini vermişti. Mayıs ayı bitmeden işçi alımları için de sürecin başlatılması bu kapsamda bekleniyor.

İşçi alımı yetkilendirmesi yayımlandı

Öte yandan 3 Mayıs’taki resmi gazetede de TTK’ya yetki verilerek 2.000 yeni işçi alımı yapılmasına dair karar yayımlanmıştı. Bu kapsamda pano ayak üretim işçisi istihdamı için yetki alan Türkiye Taşkömürü Kurumu “TTK” yönetim kurulunun bu mihvalde ilan sürecini başlatması bekleniyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 2000 işçi alımı süreci

Türkiye Taşkömürü Kurumu TTK’da işçi alımı için ilanların yayımlanmasını bekleyen adaylar adına konuyu 2 haftayı geçen süre sonunda tekrar gündeme getiriyoruz. İlanlar yayımlanır yayımlanmaz KAMU PERSONELİ ALIMI sitemizde hemen yer bulacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum