TÜRKSAT Eylül Ayında 14 Farklı Alanda Personel Alımları Açıklandı

TÜRKSAT Eylül Ayında 14 Farklı Alanda Personel Alımları Açıklandı

TÜRKSAT’a Eylül ayında 14 farklı alanda olmak üzere yeni personel alımları yapılacak. Personel alımı iş ilanı başvuru süreçleri ve tüm şartları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

TÜRKSAT yeni personel alımı başvuru ilanları açıklandı. Eylül ayı iş ilanları kapsamında başvurular TÜRKSAT’ta alınacak. Online olarak adaylar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. İşte KAMU PERSONELİ ALIMI olarak tüm detayları hazırladığımız yazımız.

Adaylarda Aranacak Genel Şartlar Nelerdir?

  • T.C vatandaşı olmak.
  • Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak.
  • Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak.
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.
  • Sağlık durumunun çalıştırılacağı işe uygun olduğuna dair sağlık raporunu alabilecek olmak.
  • Gerektiğinde hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasının ve/veya arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması.
  • 1 Ocak 1980 tarihinden sonra doğmuş olmak.

Hangi alanlarda personel alımları yapılacak?

  • UH Komünikasyon Gözlem Destek Personeli.
  • UH Komünikasyon Gözlem Personeli.
  • UH Uydu Kontrol Operasyon Personeli.
  • Çevre Mühendisliği Personeli.
  • Bütçe ve Raporlama Uzmanı (TFRS/UFRS Raporlama Uzmanı).
  • BT Depolama Sistem Uzmanı.
  • BT Entegrasyon Uzmanı.
  • BT İşletim Sistemi Uzmanı.
  • BT Linux-Unix Uzmanı.
  • BT Test Uzmanı.
  • BT Veri Tabanı Uzmanı.
  • İş Geliştirme Uzmanı.
  • Pazarlama Uzmanı.
  • Proje Yöneticisi.
  • Ürün Yönetim Uzmanı alanlarında olmak üzere 15 farklı alanda personel alımları yapılıyor.

Personel alımı nitelikleri nelerdir?

UH Komünikasyon Gözlem Destek Personeli alımı için En az önlisans mezunu olmak gerekiyor.

UH Komünikasyon Gözlem Personeli alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği.

UH Uydu Kontrol Operasyon Personeli alımı için Üniversitelerin Doğa Bilimleri, Mühendislik.

Çevre Mühendisliği Personeli alımı için Üniversitelerin Çevre Mühendisliği.

Bütçe ve Raporlama Uzmanı (TFRS/UFRS Raporlama Uzmanı) alımı için Üniversitelerin İ.İ.B.F, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik ve İstatistik.

BT Depolama Sistem Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği.

BT Entegrasyon Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği.

BT İşletim Sistemi Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik.

BT Linux-Unix Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak

BT Test Uzmanı alımı için Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği.

BT Veri Tabanı Uzmanı alımı için Üniversitelerin Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Matematik, Yönetim Bilişim Sistemleri.

İş Geliştirme Uzmanı alımı için en az lisans.

Pazarlama Uzmanı alımı için en az lisans.

Proje Yöneticisi alımı için Üniversitelerin Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Makine Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Uzay Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar, Matematik, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Mimarlık, Astronomi, Fizik, , Fizik Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi.

Ürün Yönetim Uzmanı alımı için en az lisans mezunu olmak gerekiyor.

TÜRKSAT personel alımları başvuru süreci

TÜRKSAT’a personel alımları kariyer internet sitesinden yapılabilecektir. Başvurular sadece online olarak yapılabilecek. Türksat’ın Eylül ayı personel alımları başvuru tüm süreci çevrimiçi olarak takip edilebilir.

TÜRKSAT personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.