Valilik 200 Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı! TYP Şartları

Valilik 200 Yeni Personel Alımı Başvuru Ekranı Açıldı! TYP Şartları

Türkiye İş Kurumu İŞKUR’da yeni Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında başvurular alınmaya başladı. Kimler TYP başvurusu yapabilir? Gerekli şartlar ve süreçler bu yazımızda.

Bayburt Valiliği bünyesinde İŞKUR üzerinden yeni TYP başvuruları 200 kadro için başladı. TYP numaraları 316198, 316199, 316276’dır. Adaylar bu İŞKUR TYP başvuru numarası ile gerekli iş ve işlemlerini online olarak yapabileceklerdir.

Güncel personel alımı başvuru şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kuruma kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak, emekli ve malul aylığı almıyor olmak, öğrenci olmamak “açıköğretim öğrencileri hariç” başvuru yapılabilir.

TYP başvuru kontenjanları

Demirözü ilçesi için 20, Aydıntepe ilçesi için 20 ve Bayburt merkez için 160 olmak üzere 200 TYP kadrosu var. Bayburt Valiliğine Bağlı Kurumlarda Çalışılacaktır. 30 Kasım 2023 Tarihinde Noter Kurası Çekilecektir.

İŞKUR personel alımı başvuru süreci

Bayburt Valiliğine alınacak 200 TYP işçi kadrosu için başvurular 22 Kasım 2023 tarihine kadar yapılabilecektir. Başvurular İŞKUR TYP başvuru ekranı üzerinden veya ALO 170 nolu hattan yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum