Yaş-Mezuniyet Şartsız Daimi Kadro İşçi Alımı Başvuru Pazartesi Başlıyor

Yaş-Mezuniyet Şartsız Daimi Kadro İşçi Alımı Başvuru Pazartesi Başlıyor

Belediye’ye yaş ve mezuniyet şartı olmadan daimi kadro olmak üzere işçi personel alımı bu Pazartesi başlıyor. Detayları ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Belediyeye ait “Personel Anonim Şirketi” tarafından güncel personel alımı başvuruları bu hafta alınacak. Adaylardan mezuniyet şartı istenmiyor. Bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak daimi kadro işçi alımına dair gerekli bilgileri hazırladık.

İşçi alımında aranan gerekli nitelikler nelerdir?

20 beden işçisi "genel" kadro için olacak atamada istenen genel şartlar şu şekildedir: Takım çalışmasına yatkın ve vardiyalı çalışabilecek (gece vardiyasında çalışabilecek), çöp toplama ve sokak süpürme işinde çalışabilecek, Kuşadası’nda ikamet eden adaylar başvurabilir.

Daimi personel alımı başvuru belgeleri nelerdir?

Başvurularda istenen gerekli belgeler şu şekildedir: Resimli özgeçmiş/iş başvuru Formu, T.C kimlik kartı / nüfus cüzdanı fotokopisi, sabıka kaydı, nüfus kayıt örneği istenmektedir.

Kuşadası Belediyesi Personel Alımı Süreci

Kuşadası Belediyesi Personel A.Ş. personel alımı bu Pazartesi alınacak. Başvuruların şahsen şirket merkezine yapılması gerekmektedir. “Cumhuriyet mah. İsmet İnönü blv. Ege İşhanı Apt.No:83/12 Kuşadası/AYDIN”. Başvurular 5 Şubat ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.