Yeni Başvurular Alınacak! En Az B Ehliyetli KPSS 60 Lise Memur Alımı

Yeni Başvurular Alınacak! En Az B Ehliyetli KPSS 60 Lise Memur Alımı

Kamu kurumu bünyesinde lise mezunu adayların en az B ehliyet şartı ile başvuru yapabileceği kadrolar için süreç başlayacak. İşte gerekli bilgiler.

Çorum ili kadrolu KAMU PERSONELİ ALIMI başvuruları kapsamında “İskilip Belediyesine” atama yapılacak. Kadrolu statüde olacak memur alımları için 10. derece 5 atama yapılacak. Lise mezunları için açıklanan kadro ve tüm detayları bu haberimizde tüm ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz.

Memur alımı nitelikleri ve şartları nelerdir?

Adayların başvuru için lise mezun olması mezuniyet şartı var. Ayrıca en az B ehliyetli ve KPSS’den en az 60 almış olan adaylar başvurabiliyor. Genel şartlar itibarıyla 657 sayılı DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak hususları da yer aldı. Ayrıca ikamet şartı yok.

İskilip Belediyesi kadrolu personel alımı başvuru tarihleri ve şekli

Adaylar kadrolu memur alımı için başvurularını online olarak e-mail adresine, posta adresine veya şahsen başvuru ile yapabileceklerdir. Başvurular için Çorum İskilip Belediyesi adresi şu şekildedir: “İskilip Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğü, Yenicami Mahallesi Çorum 1. Sokak N0:2/4 İskilip/ÇORUM”.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum