YÖK Kadrolu Memur Alımı Yapıyor! İkamet Şartsız Güncel Başvurular

YÖK Kadrolu Memur Alımı Yapıyor! İkamet Şartsız Güncel Başvurular

Yükseköğretim Kurulu YÖK tarafından güncel kadrolu memur alımı online başvuruları alınıyor. Kimler YÖK memuru olabilir? İşte sürece dair tüm detaylar.

YÖK’te 38 bin lira ortalama maaşla alınacak personel alımına kimler başvuru yapabilir? Güncel süreci, şartları ve başvuru koşullarını KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

Adayların başvuruda öncelikle 657 Devlet Memurları Kanunundaki şartlara haiz olması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekmektedir. Adayların 35 yaşını doldurmamış olması ile 2022 veya 2023 KPSS’den en az 75 alması gerekiyor. Ayrıca

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

8 kadroya başvuru için “hukuk fakültelerinden” mezun olmak gerekiyor.

6 kadroya başvuru için “ekonomi, iktisat, işletme, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler programlarından” mezun olmak gerekiyor.

4 kadroya başvuru için “ekonomi, iktisat, işletme, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler programlarından” mezun olmak gerekiyor.

2 kadroya başvuru için “ekonomi, iktisat, işletme, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, maliye, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler programlarından” mezun olmak gerekiyor.

Yükseköğretim Kurulu YÖK memur alımı başvuruları

Yükseköğretim Kurulu YÖK kadrolu memur alımı için başvurular 9 Şubat 2024 tarihi dahil yapılabiliyor. Adaylar başvurularını Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600. Cadde No: 10 06800 Bilkent/Çankaya/Ankara adresine şahsen ya da posta ile yapabiliyorlar.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.