Yüksek Maaşla KPSS Şartsız Kamu Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Yüksek Maaşla KPSS Şartsız Kamu Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı

Kamu personel seçme sınavı KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği kadrolara 4/B sözleşmeli memur alımı başvuruları alınıyor. Detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

KPSS şartsız yüksek maaşlarla kamu personeli memur alımı başvuruları alınıyor. Kamu üniversitesi tarafından güncel personel atama başvurusu online olarak Türk-Alman Üniversitesi için yapılıyor. Detayları, süreci ve başvuru tüm hususlarını hemen bu haberimizden inceleyebilirsiniz.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekmektedir. Başvurularda KPSS zorunluluğu yok. Başvuru için adayların KPSS puanı yoksa veya belge ibraz etmiyorlarsa değerlendirmede 70 olarak baz alınacaktır.

Türk-Alman Üniversitesi memur alımı mezuniyetleri

Bilişim personeli alımlarına “bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri” mühendisliklerinden mezun olanlar başvuru yapabilir. Öte yandan 2 kat maaş farkı ile bu bölümler de diğer şartları taşımak koşulu ile başvurabilir: “diğer mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik”.

Güncel 4/B sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Türk-Alman Üniversitesi bünyesinde olmak üzere 4/B sözleşmeli memur alımı için başvurular 13 Eylül 2023 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.