Ziraat Bankası Kadrolu 150 Memur Alımı Başvuruları! Online Başvuru

Ziraat Bankası Kadrolu 150 Memur Alımı Başvuruları! Online Başvuru

Ziraat Bankası tarafından yeni 150 kadro için memur personel alımı başvuruları tamamlanıyor. Sürece dair tüm detaylar ve başvuruları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası tarafından güncel 150 kadro için banka personeli alımı başvuruları alınıyor. Ziraat bankasına memur personel alımı süreci, şartları, tüm detayları hemen bu yazımızda başvuru son günü itibarıyla KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Banka personeli alımı başvuru şartları

Başvuru için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiğinin bulunmamak, 1 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olmak, bankacılık Kanununa göre Bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak, yurt içinde ve yurt dışında devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak şartları bulunuyor.

Kadrolu memur alımı mezuniyetler

Ziraat bankası bünyesinde idari alanda memur alımı için adayların İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, Hukuk, Bankacılık, Finans, Muhasebe, Uluslararası Finans, Ticaret ve Bankacılık, Sigortacılık ve Risk Yönetimi, Sermaye Piyasası, İşletme Bilgi Yönetimi, İşletme Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Ekonometri, İstatistik, Aktüerya, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Fizik, İşletme ve Tarım Ekonomisi, Tarım Ticareti ve İşletmeciliği, Tarım Ekonomisi,

Ziraat bankası bünyesinde mühendislik alanında memur alımı için adayların Endüstri, İşletme, İnşaat, Mimarlık, Çevre, Makine, Metalürji, Enerji Sistemleri, Gıda, Tarım Makineleri ve Teknolojileri, Yapay Zeka, Yapay Zeka ve Veri, Maden, Jeoloji, Jeofizik, Petrol ve Doğalgaz mühendisliklerinden mezun olması şartları var.

Güncel personel alımı başvuruları

Ziraat Bankası bünyesinde personel alımları için adayların başvurularını 23 Haziran 2023 tarihine kadar iş ve işlemleri tamamlaması gerekiyor. Başvurular online olarak hemen aşağıdaki kılavuzdaki “başvuru ekranı” üzerinden yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.