Ziraat Bankası KPSS’siz Personel Alımı! Ziraat Teknoloji Başvuru Ekranı

Ziraat Bankası KPSS’siz Personel Alımı! Ziraat Teknoloji Başvuru Ekranı

Ziraat Bankası tarafından Ziraat Teknoloji için yeni iş ilanlarına başvurular alınıyor. Güncel süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bankaya yeni personel alımları yapılacak. Ziraat Teknoloji bünyesinde “Veritabanı Mühendisi, İş Analisti, Siber Güvenlik Uzmanı” alımı başladı. Güncel iş başvuruları bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.. İşte tüm süreci, şartları ve detayları hazırladığımız yazımız.

Ziraat Bankası Açık Pozisyonlar

Ziraat Bankası bünyesinde Ziraat Teknoloji için personel alımı yapılacak ünvanlar: Veritabanı Mühendisi Alımı, İş Analisti Alımı, Siber Güvenlik Uzmanı Alımı kadroları için başvurular yer alıyor.

Veritabanı Mühendisi Alımı İçin Aranan Nitelikler

Eğitim: Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik lisans diplomanız olması gerekiyor.

İş Analisti Alımı İçin Aranan Nitelikler

Eğitim: Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans diplomanız olması gerekiyor.

Siber Güvenlik Uzmanı Alımı İçin Aranan Nitelikler

Eğitim: Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Bilimleri, Matematik, İstatistik, Fizik, Yapay Zeka Mühendisliği lisans programlarından mezun gerekiyor.

Ziraat Teknoloji personel alımı başvuruları

Ziraat Bankası bünyesinde Ziraat Teknoloji personel alımı için başvurular online olarak yapılabilecektir. Başvurular kurum internet sitesinden sadece çevrimiçi olarak yapılabilir.

Ziraat Teknoloji personel alımı başvuru ekranı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum