2022 2023 2024 KPSS Puanlarıyla Yeni Memur Personel Alımı Açıklandı

2022 2023 2024 KPSS Puanlarıyla Yeni Memur Personel Alımı Açıklandı

TİM bünyesinde yeni personel alımı iş ilanları açıklandı. Memur personel alımı başvuru süreçleri, şartları ve tüm detaylarını bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği’ne Uzman Yardımcısı ve İdari Personel “Engelli” kadrosu için aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla toplam 6 personel alınacaktır.

Güncel memur alımına katılma şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya erteletmiş veya bu görevden muaf olmak.

18 yaşını bitirmiş olmak.

01.01.2024 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak (Engelli adayların yarışma sınavına katılabilmeleri için yaş şartı aranmaz).

Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir özrü bulunmamak, İdari Personel (Engelli) kontenjanına başvuran adaylar için en az %40 oranında engel raporuna sahip olmak.

TİM ve İhracatçı Birliklerinden veya daha önce çalıştıkları iş yerlerinden 4857 sayılı İş Kanunu’nun 25’inci maddesinin birinci fıkrasının (2) numaralı bendinde belirtilen nedenlerle sözleşmesi feshedilmiş olmamak.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurum veya kuruluşundan emekli olmamak.

Uzman Yardımcılığı kadrosu için 2022,2023 ve 2024 (YDS/e-YDS) en az 70 puan almak gerekiyor.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

5 Uzman Yardımcısı alımı için en az dört yıllık eğitim veren fakültelerin; kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, işletme, iktisat, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret, ekonomi, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, istatistik, ekonometri, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, endüstri mühendisliği ve işletme mühendisliği bölümlerinden veya yüksekokullarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı fakülte veya yüksekokullardan mezun olmak, 2022-2023 KPSS’den en az 70 almak.

1 Engelli İdari Personel alımı için dört yıllık eğitim veren fakülte mezunu olmak, 2022-2024 KPSS’den en az 70 almak gerekiyor.

TİM personel alımı başvuru adresi ve detayları

Başvurular kılavuzda belirtilen belgeler ile Türkiye İhracatçılar Meclisi adresine en geç 10 Haziran 2024 saat 17:30’a kadar şahsen veya posta ile yapılacaktır.

Türkiye İhracatçılar Meclisi personel alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.